maanantai 15. toukokuuta 2017

Kuulumisia


Blogi on näköjään kuollut ihan kokonaan... Mutta nyt mulla on ainakin motivaatiota tähän ja sain koneenkin. Eli mulla ei ollut hetkeen konetta jolla olisin voinut kirjoittaa, joten senkin takia on vähän jäänyt.

Olen ratsastellut Harmilla ihan normaalisti. Harmi on vähän yskinyt, mutta olemme tehneet siihen sellaisen valkosipuli-inkivääriliemen. Äitin pitäisi vielä hakea sellaista mysliä joka auttaisi yskimiseen. Ollaan hypätty kotona 80-100cm esteitä, sekä tottakai kouluakin treenattu. Ollaan käyty kerran maastoesteillä Ypäjällä ja H oli siellä ihan super. Hyppäsi kaikki mitä eteen laitettiin. Käytiin vielä vedessäkin vaikka Harmi ei yleensä kovin innoissaan sinne mene. Ehkä jossain kohtaa kesällä mennään kenttäkisoihin, mutta ei sitä vielä tiedä. Tavoitteena olisi mennä Harmilla aluemestaruuksiin 17.9.


Eilen 14.5 meillä oli kisat Sata-Hämeellä. Menin 1-tason 70cm ja 2-tason 80cm. Harmi oli molemmissa luokissa super hyvä! 70cm Harmi hyppäsi kaikki esteet hyvin, eikä jäänyt katsomaan mitään. Jos oltaisiin menty 3 sadasosasekuntia nopeampaa, oltaisiin sijoituttu. Nyt oltiin ensimmäisiä ei sijoittuneita. 80cm Harmi hyppäsi myös kaikki hyvin, mutta lähti joillekkin esteille aika kaukaa. Tässä luokassakin oli aika hidas aika, eikä sijoituttu. Jos olisimme 80cm menty 3 sekuntia reippaammalla ajalla, olisimme sijoituttu. Harmi oli kuitenkin hyvä, ja meni molemmissa luokissa 0-0 radat, joten olen super tyytyväinen poniin!

Nyt menen pari päivää Harmilla vaan maastossa, ja sen jälkeen jatketaan normaalisti. Tämä postaus ei nyt ollut hirveän pitkä, mutta toivottavasti kelpaa. Torstaina tulee taas uusi postaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti