torstai 2. helmikuuta 2017

Mitä tapahtui vuonna 2016?

En ole pitkään aikaa tehnyt postausta, motivaatio ei ole ollut ihan huipussa.. Mutta siis tässä postauksessa vähän siitä mitä viime vuonna on tapahtunut, vaikka onhan nyt jo helmikuu. En siis kerro jokaista hetkeä mitä on tapahtunut vaan kerron vaan tiivistetysti ja pääasiat.

TAMMIKUU -16
Tammikuussa ratsastin Pummilla tosi aktiivisesti, oltiin juuri lopeteltu parin kuukauden hyppytauko ja meidän piti mennä ensimmäisiin estekisoihin sinä vuonna hyppäämään ristikkoluokka ja 50-60cm, mutta ei päästykkään sinne sairastelujeni vuoksi. Harmillakin olin alkanut ratsastaa muutaman kerran viikossa. Harmi oli tosi vino enkä oikein osannut ratsastaa sillä.

HELMIKUU -16
Harmilla en mennyt kovin usein, juuri sen pari kertaa viikossa jos sitäkään. Lotta meni sillä aika paljon. Pummilla ratsastin tosi usein, lähes joka päivä. Pummi oli sinä talvena hoikempi kuin pitkään aikaan, ei sillä että se olisi ollut liian laiha, mutta se oli hyvässä kunnossa.

MAALISKUU,HUHTIKUU,TOUKOKUU -16
Näistä kuukausista ei hirveästi ollut mitään muistikuvaa. Muutamat kisat taisin Pummilla mennä. Harmilla en edelleenkään ratsastanut lähes yhtään. Pummi oli tuolloin tosi hyvä ratsastaa.


KESÄKUU -16
Olin Pummilla viikon leirillä. Meillä oli tosi kivaa ja P laihtui sen viikonkin aikana jo niin hyvin että se näyttikin ihan hyvältä, se ei vieläkään ollut missään nimessä liian laiha vaan juuri sopiva. Yksiäkään kisoja ei menty, jos leirikisoja ei lasketa. Niissä tulin kuitenkin kolmanneksi. Kesäkuussa aloin myös kirjoittaa tänne blogiin.

HEINÄKUU -16
Pummi jäi Pinsiöön laitumelle yhden Patonki hevosen seuraksi. Harmi oli meillä kotona laitumella ja aloin ratsastaa sillä vähän säännöllisemmin. Pummia en käynyt niin usein ratsastamassa, koska kävin Pinsiössä enää niin harvoin.

ELOKUU -16 
P tuli Patongin kanssa meille kotiin laitumelle ja ratsastin Pummilla aina pari kertaa viikossa. Harmilla ratsastin jo lähes päivittäin. Olin saanut Harmia jo ihan ok ratsastuskuntoon, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se oli silloinkin ihan kamala.


SYYSKUU -16
Menin ekat kisani Harmilla 60 ja 70cm, Pummilla 50cm. Kisat meni ihan hyvin, mutta taas jälleen kerran Harmi ei ollut missään hallinnassa, se sai tehdä mitä huvitti, koska annoin sen tehdä. En uskaltanut komentaa sitä sen takia, koska jos Harmi olisikin pukittanut ja minä olisin tippunut. Ei Harmi oikeasti edes pukittele ikinä, mutta kai ajattelin niin sen takia kun olin ratsastanut Harmilla vasta niin vähän.

LOKAKUU -16
Lokakuussa ratsastin Harmilla jo tosi paljon, noin 6-7krt viikossa. Pummilla menin aina muutaman kerran viikossa. Kävin Harmilla paljon ratsastustunneilla joka auttoi tosi paljon. Jos en olisi käynyt niillä, mun kantapäät olisi varmaan vieläkin niin alhaalla kun vaan voi olla ja kädet sojottamassa eteenpäin ilman mitään kyynärkulmaa.

MARRASKUU -16
Aloin käymään Harmilla kisoissa enemmän, Pummilla en ratsastanut lähes ollenkaan, mutta onneksi se kävi ratsastuskoulussa alkeistunneilla. Kisasin Harmilla 50-60 ja 70cm ihan hyvin tuloksin.


JOULUKUU -16
Apua.. Tämä vuosi meni niin nopeasti että huhhuh. Joulukuussa kävin paljon maastossa ja menin minä Pummillakin muutamia kertoja. Kävin Harmilla maneesilla aina väillä hyppäämässä ja siirryttiin 50-60 ja 70cm tasolta 70cm ja 80cm tasolle. Siitä olen ihan ylpeä, koska yhdessä vaiheessa en saanut Harmilla ylitettyä edes 80cm ja nyt ollaan hypätty valmennuksessa jo 90cm.


Vaikka nyt ei olekaan tullut minulta pitkään aikaan mitään postausta, yritän silti saada tehtyä postauksen ainakin kerran viikossa. Laittakaa postausideoita kommentteihin niin voisin toteuttaa niitä aina silloin kun en omasta päästäni keksi mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti