sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Jouluponi

Menin eilen taas pitkästä aikaa entisellä vuokrahevosellani, issikkaori Gletillä. Oli kyllä huippukivaa päästä niin ihanan otuksen kyytiin! ❤

Meillä oli aluksi suunnitelmissa mennä maastoon, mutta ulkona satoi vettä ja maa oli kovin liukas, niin päätettiin sitten mennä maneesiin.

Ei tehty mitään kummempia, perusjumppaa vaan. Tehtiin paljon siirtymisiä ja varsinkin pysähdykset tuli tosi hitaasti alussa. Sitten tehtiin vähän sulkuja ja avoa, väistöjä pituushalkaisijalla ja kolmikaarista. Mentiin melko paljon ravia ja laukkaa otettiin vain vähän pääty-ympyrällä. Kumpikin laukka oli todella hyvä ja nousi heti pyydettäessä! Mulle tuli ajan mittaan oikein kuuma, kun sain itsekin tehdä hommia harjoitusravissa..

Kuvat on melkosen huonolaatuisia eikä ne oo muutenkaan mitään huippuhienoja, mutta onhan nekin parempia kuin ei mitään, right?
Gletti oli superhieno ❤ Varsinkin lopuksi se meni todella kivasti, vaikka mun oma pituus häiritsikin ratsastamista. Jos vaan olisin lyhyempi, niin olisin varmasti jatkanut Gletin vuokraamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti