keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Haverilla ja tunnilla

Heipähei. Kirjoittelen taas pitkästä aikaa tänne, nyt kun vihdoin löysin kameranikin. Pahoittelen, että postaus tulee keskiviikon puolella, mutta päivä oli kiireinen. Itse asiaan.

Olin Haverilla 25.12. Pitkästä aikaa pohjat antoivat periksi. Teija oli harjannut ponit etukäteen, sillä olin 11.00 tallilla ja aikatauluna oli olla kahdelta valmiina. Lähdettiin parin tunnin maastokävelylle uusiin maisemiin. Menin Helinällä ja Teija Keijulla. Helinä oli koko matkan vireä, mutta Keiju tahmaili minkä jaksoi. Lenkin jälkeen talutin loppumatkan ja totuteltiin Helinää kärryihin, mutta poni ol isitä mieltä että ne olivat ihan kamalat. Totuttelussa menee siis jo jonkun aikaa.

Tiistaina 27.12 Olin Aurassa tunnilla. Menin Aksulla ja tunti meni superhyvin. Aluksi kävelimme ja taivuteltiin, sekä aseteltiin. Sitten aloitettiin avoja erilaisilla tehtävillä käynnissä. Aksu oli tuttuun tapaansa aika reipas ja hieman jännittynyt. Alettiin ottaa pitkillä sivulla ravissa asetuksia, taivutuksia ja avoja. Olin todella tyytyväinen, vaikkei nyt aivan täydellisesti mennyt. Lopputunnista Aksu alkoi rentoutua ja olla helpohkompi. Sen jälkeen korjasin varusteet pois ja lisäsin vedet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti