lauantai 12. marraskuuta 2016

Viikkokatsaus

Heippa!

Pahoittelen kovasti sitä, etten viimeviikolla tehnyt ollenkaan postausta (tämä johtuu kiireistä ja aiheen puuttumisesta). Tänään kerron vähän miten tämä viikko on mennyt talleillessa.

Ma:

Menin Kustilla ilman satulaa ja kuolaimetta. Kipiteltiin metsän läpi ja mentiin sitten pellolle ravailemaan ja laukkailemaan. Ei oltu kovin kauaa, sillä lumi satoi todella terävästi kasvoille ja oli pimeää.

Ti:

Kustilla piti olla vapaapäivä, mutta tammojen liikuttaja menikin sitten Kustin kanssa lenkille, joten viikon suunnitelmat piti laittaa uusiksi. Kuitenkin he menivät pääasiassa vain käyntiä, joten mitään suurta haittaa tästä ei aiheutunut.

Ke:

Lunta oli tullut paljon, joten päätettiin kokeilla pulkkaratsastusta! Se oli viimevuonnakin kivaa, joten ollaan odotettu sopivaa tilaisuutta jo kauan!
Valjaiden kanssa saatiin säätää melko kauan, mutta kun saatiin ne + suojat laitettua, niin lähettiin liikkeelle. Talutin Kustia samalla, kun veljeni istui pulkassa. Sitten kokeilin itse ohjata Kustia pulkasta (en koskaan tekisi tätä kellään muulla hevosella) ja Kusti kuunteli ihan superhyvin, vaikka olenkin ihan surkea ajamaan hevosta! Lopuksi veli pääsi takaisin pulkkaan ja ravailtiin + laukattiin (veli sanoi että ei menty tarpeeksi lujaa, vaikkei hän nähnytkään mitään :D ). Kusti käyttäytyi niiin hienosti!


To:

Menin Kustilla taas ilman satulaa ja kuolaimetta. Käveltiin melko paljon, sillä en halunnut liukastua tiellä. Mentiin pellolle ja tehtiin ravissa voltteja, kokorataleikkaa jne. Kokeiltiin myös väistöjä, mutta Kusti oli niin reipas, että en jaksanut niiden kanssa alkaa säätämään sen enempää. Laukattiin kumpaankin suuntaan ja Kusti lähti kuin raketin suusta! Energiaa olisi varmasti riittänyt vielä spurttailuun, mutta päätin näiden hankitreenien olevan tarpeeksi. Ravattiin vielä kumpaankin suuntaan vähän pidemmässä muodossa.

Lauantaina mennään kunnon koulutreenit ja treenataan varsinkin noita väistöjä + kokeillaan pitkästä aikaa avoa. Pitää varmaan pistää itse itsenikin koetukselle harjoitusravin merkeissä... :D

Sunnuntaina mennään about 2h maastolenkille esittelemään maastoja Tuulin vuokraajalle.- Laura M.

1 kommentti:

  1. Tarvisitteko talvisempaa banneria? Voisin tehdä ilmaiseksi jos haluutte :)

    VastaaPoista