maanantai 14. marraskuuta 2016

Tallipäiväni

Ajattelin että tekisin tälle päivälle tallipäivä -postauksen. Otin kaikki kuvat lauantaina ja kuvat ovat siis puhelimella otettuja, joten kovinkaan laadukkaita ne eivät ole. Kuvien pitäisi olla kuitenkin vähän parempi laatuisia tietokoneella. Menin talliin noin puoli neljä. Hain Harmin heti tarhasta ja aloin harjaamaan sitä. Ylläolevasta kuvasta näkyy vähän meidän tallia. Meillä on siis kaksi siirtotallia ja pihatto. Harmi oli tässä kunnossa kun se tuli tarhasta, joten ensin harjasin sen piikkisualla läpi, jonka jälkeen harjasin likaisimmat kohdat vielä pölyharjalla jota oli kastettu lämpimään veteen. Kuivasin pyyhkeellä märät kohdat.


Sitten pistin Harmille satulan, suitset ja otin myös kaviot. Tässä kuvassa Harmi on valmis. Niinkun huomaatte, en käytä Harmilla suojia muutakun esteillä ja maastossa. Lopetin Harmilla myös martingaalin käytön koulussa. Esteillä sitä käytetään vielä.Sitten lähdin ratsastamaan. Kävin aluksi kävelemässä tiellä alkukäynnit. Kävin noin kilometrin mittaisen lenkin käynnissä. Kentällä menin paljon siirtymisiä ja väistöjä. Otin myös pari avo pätkää. Menin enimmäkseen pääty-ympyröillä. Harmi oli aluksi pohkeen takana, mutta loppua kohden parani hyvin. Sain sen kuuntelemaan ja liikkumaan pohkeesta eteen. Ratsastuksen jälkeen olin ihan tyytyväinen poniin vaikka ei nyt mennytkään ihan super hyvin.Ratsastuksen jälkeen otin varusteet pois ja annoin Harmille ruokaa. Pistin sille kaulakappaleellisen fleece loimen. Kun Harmi oli syönyt, päästin sen takaisin pihattoon.

Torstaina pitäisi tulla taas postaus, koska mulla on jo idea siitä mitä tekisin. Jos haluatte, voisin tehdä taas ensi viikon maanantaina samanlaisen postauksen kisoista minkä tein pari viikkoa sitten. (linkki kisapostaukseen) 


2 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva idea tällainen "kimppablogi", etenkin kun heppablogien osalta tällaiset on aika harvinaisia! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo, ainakin erottuaan tällä vähän joukosta:)

   Poista