sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kustin energiapurkaukset

Heippahei!

Mun blogauspäivä muuttui nyt sunnuntaiksi, kun en perjantaisin yleensä ehdi mitään kirjoittelemaan. Nyt siis ei pitäisi tulla sellaisia viikkoja, kun multa ei postausta tule.

Tehdään taas pieni viikkokatsaus;

Kusti on ollut tällä viikolla tosi hyvä ratsastaa! Väistöt on menny superhyvin ja laukan laatu on ollut parempi. Kusti on myös ollut kivan kevyt edestä ja siirtymiset on ollut helppoja tehdä. Peitsaamista ei oo ollut melkein ollenkaan, ees tylsistymisen takia. Päästiin yks päivä kans hyppäämään ja Kusti oli superinnoissaan siitä!

Kusti on nyt tullu muutaman kerran lankojen läpi tällä viikolla, koska se on menny vähän sekasin naapurilaitumen tamman kiimasta... :D Nyt Kusti joutuu oleskelemaan karsinassa, joten sillä on varmasti toooosi paljon energiaa ratsastaessa!


Tosiaan, kun Kusti on ollut innoissaan Mintun kiimasta, se on vetäny kunnon rodeota ja kiitolaukkaa laitumella. Silti sillä on ratsastaessakin paljon energiaa, varsinkin jos hypätään tai muuten vaan laukataan. Ei siitä muuten oo mitään haittaa, mut jos Kusti ei jaksa keskittyä, niin se on tosi rasittava ratsastaa :D Sillon Kusti tekee omia laukannostoja, heiluttelee päätään ja peitsaa.


Oonkin varmaan monta kertaa kertonu, että Kustilla voi mennä helposti kuolaimetta. Nooh tällähetkellä ei voi. Kusti on alkanu tekee omia äkkilähtöjään, eikä se meinaa sillon pysähtyä millään. Kerran meinattiin mennä autotielle, mutta onneks asfaltti sai Kustin pysähtymään! En sitten tiiä johtuuko se vaan tästä viileestä ilmasta vai jostain muusta, mut ollaan nyt tehty enemmän maastakäsinjuttuja + opetan Kustin uudestaan kuolaimettomille, ettei tällaista pääsis tapahtuu uudelleen. Sinäänsä aika harmillista, koska onhan se kivempaa hevosellekin, kun ei oo kuolaimia suussa. Vaikka kuinka haluisinkin heittää uudelleen kuolaimettomat hepan päähän, niin en sitä tee ainakaan vielä, kun Kusti on löytänyt lisäenergiaa jostain.

On tästä energiasta jotain hyötyäkin! Kusti on nyt nimittäin aina iloisena lähdössä lenkille, eikä tarvita isoja apuja tehtävien suorittamiseen! Kumpikaan edellämainituista ei kuitenkaan ookkaan ollut meillä ongelmana, mutta nyt huomaa eron.

Voisin ottaa ensiviikolle postausaiheita vastaan! Jos tulee tarpeeksi monta, niin voin harkita toisenkin postauksen tekemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti