maanantai 7. marraskuuta 2016

Kisoissa


Eilen olin Tampereella Niihamassa estekisoissa. Hyppäsin siellä 50-60cm ja 70cm. Ajattelin että tekisin tästä päivästä vähän "my day" tyylisen. Tähän postaukseen tulee taas jotain vanhoja kuvia, koska en ole ainakaan vielä saanut kuvia kisoista.

Eli heräsin aamulla kuudelta, ja mentiin noin puoli seitsemän talliin. Hain Harmin ja otin siltä loimet pois. Kun äiti tuli tallin pihaan, laitoimme varusteita hevoskoppiin ja pistimme Harmille toisen loimen. Kun olimme lähtövalmiita, lastasimme Harmin ja Rosen. Lähdettiin tallin pihasta 7.23.


Kun päästiin perille noin 8.45, käytiin maksamassa lähtömaksut. Otimme Lotan kanssa Rosen pois kopista ja pistimme sille satulan. Kävelytin Rosea sillä aikaa kun Lotta käveli rataa. Sitten Lotta meni verkkaamaan Rosea. Kuvasin ja katsoin Lotan radan jonka jälkeen menin taas kävelyttämään Rosea. Annoin harmin vielä hetken syödä, jonka jälkeen otin sen pois kopista.

Pistin Harmin kuntoon ja menin kävelemään sen kanssa. Kun maneesissa oli tarpeeksi tilaa, menin sinne verryttelemään. Harmi kyttäsi verkassa kaikkea mohdollista ja oli aika jännittynyt, niinkun aina kisoissa. Hyppäsin parit hypyt ja menin radalle. Näytin Harmille esteitä ja jo siinä kohtaa Harmi kyttäsi muutamaa estettä. Radalla Harmi ei oikein edennyt mihinkään, mutta silti juoksi alta pois. Kolmosellehan se jo kielsikin, mutta loppurata meni ihan suht hyvin. Saatiin radasta 10 virhepistettä, joista 6 yliajasta ja neljä siitä kiellosta.


Otin Harmille loimen päälle ja menin kävelemään ponin kanssa. Kun olimme kävelleet noin 10 minuuttia, Lotta otti Harmin ja minä menin kävelemään äitin kanssa rataa. Arvostelu oli joka luokassa A.0.0. Eli jokainen puhtaan radan saanut sai ruusukkeen. Verkassa H oli jo paljon parempi ja otin taas pari hyppyä. Tässä luokassa lähdin jo kolmantena kun edellisessa luokassa lähdin vasta 22. Näytin Harmille taas paria estettä jota se oli kytännyt 50-60 radalla.

Toinen rata menikin sitten paljon paremmin, Harmi oli kuulolla ja liikkui kunnolla eteen. Ykköselle ja kakkoselle tuli hyvät hypyt. Kolmosta Harmi ei kytännyt enää ollenkaan hyppäsi senkin hyvin. Vitoselle tuli aika iso hyppy jonka takia hypyn jälkeen ohjat oli aika pitkät. Harmi kuitenkin hienosti kuunteli ja jarrutti vähän että sain ohjat hyvin takaisin käteen. 6,7 ja 8 olivat kaikki tosi hyviä hyppyjä, joten saatiin radasta 0 virhepistettä. Olen tosi tyytyväinen poniin, vaikka sitä ensin vähän jännittikin. Kuitenkin saatiin molemmista radoista lisää kokemusta joten sillä sitten seuraaviin kisoihin.


Seuraavat kisat on 19.11 Niihamassa ja hyppään Harmilla 40-50cm ja 60-70cm. Olette varmaan ihmetelleet kun lupasin että minulta tulee postaus maanantaisin ja torstaisin, eikä ole tullut. Tulin siihen tulokseen, että teen joka maanantai postauksen ja torstaisin jos ehdin. Toivottavasti ymmärrätte.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti