lauantai 22. lokakuuta 2016

Treenattavaa

Pahoittelen sitä, että unohdin eilen tehdä postauksen! Olin todella väsynyt kun tulin kotiin tallilta ja sitten unohdinkin kaiken muun nukkumista lukuunottamatta!

Mulla ei ole nyt vähään aikaan ollut ketään kuvailemassa, joten mitään uusia juttuja en tänne blogiin saa. Yritän vetää kaverin tallille, jotta saataisiin tännekin jotain lisää ;)

Nyt kun en mitään kummempaa aihetta keksinyt tähän postaukseen, laitoin tähän uusimman videoni ja kerron vähän siitä, mitä puuhaillaan nyt Kustin kanssa.

Tosiaan ilmat ovat alkaneet jo viiletä ja talvi saavuttaa meitä jo kovaa vauhtia! Huonojen kelien varalle yritetään keksiä puuhailtavaa ja nyt ollaan harjoiteltu pulkasta ajamista. Eli siis lumen tultua voin istua pulkassa ja ohjata Kustia sieltä x) Tietenkään kauhean kovaa vauhtia ei sillä tyylillä mennä. Mutta ihan hauskaahan se on. Oon ohjasajanut Kustia nyt jonkun verran vyön kanssa ja treenataan aina paljon kääntymisiä ja siirtymisiä. Raviakin ollaan jo päästy menemään ja se menee hienosti! Enää ei tarvita kuin sitä lunta, niin päästään kokeilemaan tuota pulkkaratsastusta ilman ratsastajaa ;D

Lisäksi treenataan jumppasarjan menemistä. Kusti menee yleensä vain kaksi ekaa estettä ja sitten pitää pysähtyä. Kahdella esteellä menee jo hyvin, mutta se kolmas este pitäisi vielä saada mukaan. 

Raviväistöjä ja avoja treenataan nyt kunnolla, kun käynnissä väistöt menee jo hyvin ja Kusti tajuaa väistättävän pohkeen merkityksen. Ravissakin menee ihan ok, mutta vain loivasti väistäen. Hitaasti mutta varmasti edetään!

Ja viimeisenä mainitsen varusteitta menemisen. Sitä ollaan jo jonkun aikaa treenailtu ja kaikkia askellajeja ollaan jo kokeiltu, mutta nyt haluan saada Kustin 100% keskittyneeksi, jotta kääntymiset yms menisivät mahdollisimman vaivattomasti ja pienin avuin.


Millaisen postauksen haluaisitte ensikerralla?


4 kommenttia:

  1. Mieluummin seuraavalla kerralla kunnon postaus kouluratsastuksesta, kun ainaisesta estehumputuksesta! Hyvä postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kukaan oikein jaksa tulla kuvaamaan kouluratsastusta, kun kenttääkään ei oo ;D Enkä oikein osaa tehdä postauksia koulutunneista, tuntuu että luettelen vain erilaisia tehtäviä enkä yhdistä omia tuntemuksiani siihen. Yritetään kuitenkin!

      Poista