maanantai 17. lokakuuta 2016

Puomeja

Menin eilen Harmilla puomeja. Harmi oli melkein koko ratsastuksen aikana aika jännittynyt. Meillä oli kolmesta puomista sellainen viuhka ja kolmesta kavaletista sarja. Aloitin vaan ravailemalla normaalisti kenttää ympäri. Kun olin vähän verkannut, aloin menemään puomeista tehtyä viuhkaa ravissa.Laukassa tulin puomisarjaa. Yritin tulla sitä mahdollisimman pienessä ja kootussa laukassa. Se onnistui ihan hyvin. Harmi oli aika reipas, mutta silti ihan kiva.
 Lopuksi vielä ravailin ja kävelin. Harmi oli vieläkin aika jännittynyt. No, kun sain sen ravissa vähän paremmaksi, otin käyntiä ja meninkin talliin.Meillä on 6.11. Tampereella Niihamassa kisat. En ole vielä varma mitä luokkia siellä menen, mutta olen sielä myös toimihenkilönä! Siitä päivästä tulossa toivottavasti postaus. Pahoittelut siitä että tämä postaus oli aikas lyhyt, koska en keksinyt oikein mitään.


7 kommenttia:

 1. Ois kiva jos blogiin tulisi muiltakin postauksia kun sulta ja toiselta Lauralta... Silloin postauksia tulis myös useemmin ja se ois kivempi blogin kannalta. Teillä on kuitenkin hyvä blogi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) Itse en tähän asiaan pysty vaikuttamaan, mutta pyrimme tekemään niin usein postauksia kun pystymme:)

   Poista
 2. Moi! Sä ja sun poni sovitte hyvin yhteen. Voisitko tehdä semmosen kuvapostauksen tyylillä, "kivoin kuva", "elämäni hevonen", "paras ottamasi kuva"? Eli siis noihin laitat aina yhden kuvan ja keksit tollasia kaikkia erilaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi kiva idea! Mäkin haluisin tollasen postauksen

   Poista
  2. Joo. Voisin ihan lähiaikoina toteuttaa tämän:) Aina saa ehdottaa jos jotain postausideoita tulee mieleen. Kiitos kommentista:)

   Poista
 3. Tarvisitteko uutta banneria? Voisin tehdä ilmaiseksi ajan kuluks jos haluutte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedustelun vähän muilta ja niille oli ok. Pistätkö mulle vaikka sähköpostiin lisää? laura.lamberg05@gmail.com

   Poista