lauantai 8. lokakuuta 2016

Kuulumisia

6.10. menin Deellä. Meillä oli tarkoituksena mennä kavaletteja ja puomeja, mutta niitä ei tarvinnut mennä kasaamaan kentälle, kun siellä oli niitä jo valmiina.

Karsinansiivouksen ja ruoanlaiton jälkeen haettiin Dee sisälle ja harjattiin se. Suojat tuli etusiin ja takasiin ja letti roikkui kaulan vasemmalla puolella. Päätin kokeilla mennä pelkillä kolmipaloilla, vaikka Dee innostuukin aina esteistä.

Kun oltiin matkalla kentälle, Dee päätti mennä maistelemaan ruohoa ja lähti laukkaamaan. Enhän mä tietenkään sitä pystynyt pidättelemään taluttaessa, joten lähdin vain hakemaan hepan ruohon joukosta.

Kentällä oli este''tunti'' meneillään, joten mentiin alkukäynnit uralla väistellen muita. Ravitkin mentiin vähän siellätäällä. Laukattiin vasta silloin, kun muut olivat lähteneet kentältä. D oli innoissaan laukkaamisesta, joten pidättelemistä toki oli.

Keskellä kenttää oli siis ristikko, vähän ennen lyhyttä sivua oli kavaletti ja pitkän sivun uralla oli kavaletti. Aluksi mentiin vain kuvassa keltaisena näkyvää kavalettia, joka meni ihan hyvin. Sitten mentiin vihreää kavalettia ja keltaista kavalettia ja välikäyntien jälkeen mentiin keltaista kavalettia ja ristikkoa. Ristikolle tultiin melkein aina liian juureen, kun D ei meinannut kuunnella pidätteitä vaan lähti aina kiihdyttämään. Loppujenlopuksi meni kuitenkin ihan hyvin.

Pahoittelen kuvan laatua

Kustin kanssa ollaan tälläviikolla harjoiteltu väistöjä ja ollaan ravissakin saatu jonkunlaiset väistöt tulemaan. Askeleen pidennystä ja lyhennystä ollaan kokeiltu ravissa ja sekin on mennyt hyvin. Laukka on ollut melko epäpuhdasta varsinkin vasempaan suuntaan, mutta lähdetään pikkuhiljaa korjaamaan asiaa.Tällä viikolla olen myös tehnyt vuokrausilmoituksen Kustin kaverille Tuulille. Yksi kiinnostunut on tullut, mutta lisää odotellaan, kun nyt kukaan ei ole liikuttamassa vauhtimummoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti