torstai 20. lokakuuta 2016

Hyppelyä

Julkaisen tästä lähtien myös torstaisin postauksen. Eli minulta postaus tulee maanantaisin ja torstaisin.
Olin eilen keskiviikkona hyppäämässä Pummilla. Mulla oli pari kavalettia ja yksi pysty. Tulin ensin ravissa ja laukassa kavalettia. Pummi tuntui aika laiskalta. Hetken päästä menin pari kertaa noin 70cm pystyn, ja sen jälkeen Pummi jo syttyikin. Lotta nosti pystyn 80cm ja Pummi hyppäsi senkin super hyvin. Sen jälkeen nostettiin toinen pää puomista 90cm ja toinen jäi 80cm. Pummi on ennenkin hypännyt ratsastaja selässä 90cm, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Pummi hyppäsi kyllä 80-90cm, mutta 90cm ei enää päästy. Mentiin hetki 50cm joka meni hyvin, sitten nostettiin 70cm ja sekin meni superisti. Mentiin vielä kerran 80cm pysty, Pummi hyppäsi sen tosi hyvin. Tämän jälkeen ravailin ja kävelin ponin.Tänään Pummilla oli vapaa ja Harmilla olin maastossa. Hypättiin maastossa pikkutukkia ja ojia. Harmi oli niistä tosi innoissaan. Mentiin myös yhdellä hiekkatiellä (jossa ei tietenkään mennyt autoja) laukkaa aika kovaa. Maastossa en saanut kuvia kun en ottanut puhelinta mukaan. Tällä viikolla en mene kertaakaan tunnille, vaikka yleensä käyn tunnilla kerran viikossa. 
6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä aina tän blogin parhaimmat kuvat, ja parhaimman laatuiset! Sulta myös tulee useiten postauksia ja se on mun mielestä kiva:)kun nyt vaan muutkin tekis postauksensa...

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä oli hyvä idea tehdä tällanen yhteinen blogi. Nyt vaan vähän vaikuttaa siltä että kaikki ei ihan yhtä hyvin sitoudu kirjottamiseen... Kiva blogi kuitenkin!:)

  VastaaPoista
 3. Huh, miten ylipainoinen tuo shettis on :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se. Talveksi aina pyrimme laihduttamaan Pummin mahdollisimman laihaksi. Kesällä se aina lihoo kun on vapaalla heinällä.

   Poista