sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Esteitä Kustilla

Unohdin täysin tehdä postauksen perjantaina, joten perjantain postaus tulee nyt.

2.10. tehtiin mun ja Kustin yhteinen hyppyennätys ja Kustin oma hyppyennätys.

Aluksi mentiin ravissa kahta puomia ja ravien jälkeen mentiin niitä laukassa niin, että tuli puomi ja sen jälkeen heti ponnistus poisen yli.

Kun oltiin verrytelty ravissa ja laukassa ja oltiin menty välikäynnit, aloitettiin hyppäämään. Mentiin siis pystyä, joka oli aluksi 70cm. Se meni ihan okei, mutta Kusti ei oikein liikkunut eteenpäin ja ponnistuspaikkojen kanssa oli vähän ongelmia.
Pidettiin pieni käyntitauko ja hypättiin vielä 80cm kumpaankin suuntaan. Sille Kusti imi kunnolla ja kuumuikin hieman.


Tiedän, että mulla oli liian pitkät jalustimet. ;D
Hyppyjen jälkeen ravailtiin pitkin ohjin ja loppukäynnit mentiin maastossa. ✌


2 kommenttia:

  1. Miks hyppäät noin nuorella hepalla noin usein...? Tuntuu, että haluat vain hypätä eikä muulla ole väliä. Kivaa kehitystä kumminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyppään usein? :D Kerran viikossa hypätään ja mennään eri tehtäviä. Viimeviikolla tosiaan mentiin vähän korkeampaa ja tälläviikolla mennään jumppasarjaa. Meillä oli yhdessä vaiheessa usean kuukauden hyppytauko, kun hyppääminen ei meiltä vaan onnistunut. Keskityttiin sillon pelkkään kouluun ja maastoiluun ja kun Kusti alkoi toimia koulussa hyvin, aloitettiin hyppäämään taas. Nyt menee hyvin ja Kustikin on innostunut hyppäämisestä. Ja todellakin muulla on väliä. Kun olen ainoa, joka Kustia liikuttaa, on mulla velvollisuuskin katsoa, mitkä asiat tuottavat ongelmia ja mitkä sujuu hyvin + puuttua niihin. Ollaan jo hyvällä polulla peitsaamisen suhteen ja nyt lähdetään parantelemaan laukkaa. Jos luulet, että ainoa mitä teen, on hyppääminen, niin ei ole. Kuvapostauksia ei tule muusta juurikaan kuin hyppäämisestä, koska ei ole kuvaajaa, joka olisi kiinnostunut kuvaamaan koulua. Kiitos kommentista :)

      Poista