maanantai 12. syyskuuta 2016

Kysymyksiä ja vastauksia

Moi!  Tänään teen teille kysymyspostauksen, koska kysymyksiä oli tullut ihan tarpeeksi. Aloitetaan heti ilman muita höpötyksiä.


Miksi alotit harrastamaan ratsastusta? Varmaan siksi, koska muutkin meidän perheessä harrasti, ja harrastaa vieläkin.
Minä vuonna aloit harrastaa ratsastusta?
Taisi olla ehkäpä 2011-2012?
Mikä saa sinut jatkamaan ratsastusta niiden vaikeiden päivien jälkeen? Esim poni on ollut täysi pelle? Apua... no empä nyt niin hirveesti mieti huonojen päivien jälkeen, että "lopetampa nyt koko harrastuksen" Mutta se kyllä aina auttaa, kun pääsee takaisin ponin selkään tekemään kivoja asioita.
Minä vuonna ostitte Pummin sulle? Me ei ostettu Pummia mulle, vaan Lotalle. Meille se kuitenkin tuli vuonna 2008.
Minkälainen olisi sun unelmien hevonen/poni? Kimo, ehkä 6-10v. hyppäisi ratana 130-140cm, koulutasoltaan VaB-A. 165cm. Tossa nyt lyhyt kuvaus.
Oot sanonut aika monessa postauksessa että Harmi vähän juoksee. Mitä vinkkejä antaisit jollekkin jonka poni on vaikea saada rentoutumaan, ja juoksee varsinkin esteillä ja laukan jälkeen paljon? Meillä auttoi tosi paljon jo Micklemit ja martingaali. Tottakai kevyt käsi ja kannataa ajatella että pidätteitä voit ottaa vaikka 100 yhden kierroksen aikana, mutta jokainen pitää hellittää _kunnolla_.

Oletko käynyt koulukisoissa? Kerran Pummilla.
Mitä tavoitteita sulla on Pummin ja Harmin kanssa tälle hallikaudelle? No ihan vaan kehittyä molempien kanssa varsinkin kisoissa. Harmin kanssa pitää harjoitella sitä rauhoittumista kisatilanteessa.
Ratsastatko muita poneja kun Pummia ja Harmia? Kyllä, Hermannia.

Mitä odotat eniten hallikaudelta? Ainakin kisoja.
Hevonen vai poni? Poni. Tykkään kyllä ratsastaa hevosillakin, mutta ehkä kuitenkin poni.
Esteet vai koulu? Esteet tottakai.
Käytkö valmennuksissa tai tunneilla?Kellä? Käyn välillä naapurissa ratsastuskoulutunneilla molemmilla poneilla, sekä Tyttelin valmennuksissa olen käynyt vaan Pummilla, mutta Harmillakin olisi tarkoitus aloittaa Tyttelin tunnit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti