perjantai 23. syyskuuta 2016

Kuulumisia ja kuvia

Päätin tänään kirjoittaa lähipäivien tapahtumista ja kuulumisista ylipäätään.

Ratsastan Kustilla nykyään vähintään 4x/viikko, Deellä kerran viikossa ja Elmolla yleensä kerran viikossa.

Ensiviikolla (viikko 39) mulla on TET ja vieläpä siellä tallilla, missä Kusti asustaa. Pääsen siis kunnolla touhuamaan Kustin kanssa ja lauantaina syntyneen tammavarsan kanssa.


Ai mikä varsa? Kustin laumassa elelee 9v lämppäritamma Minni, joka olikin kantavana, kun se ostettiin. Tuli siis täysin yllätyksenä, että sieltä on tulossa pieni varsa. Samalla, kun ell kävi katsomassa yhden hevosen jalkaa, niin tallin omistaja pyysi katsomaan myös Minnin ja saatiin kuulla, että sieltä on kuukauden päästä tulossa varsa. Ja nyt se on meidän kanssa täällä ihmeellisessä maailmassa. Sen isästä ei ole mitään tietoa, joten se on meille tuollainen mysteerivarsa. Olen todella iloinen, että sieltä tuli tamma, sillä oria emme olisi voineet pitää. Tämä jää siis elelemään koko loppuelämäkseen emänsä ja sen lauman kanssa.

Eikö olekin suloinen? ♥

TET-viikolla Kusti saa maanantaina vain kevyen liikutuksen maastakäsin, tiistaina pidetään varmaan koulutreenit, ke vapaa, to esteitä ja perjantaina juoksutus. Sen lisäksi menen sunnuntaina Kustilla ja mennään varmaankin maastoon. Maanantaina meen Deellä ja keskiviikkona Elmolla esteitä. 

 Tämä kuva on viime talvelta. Onpas paljon lunta! 

Toivottavasti näitä säitä ei tulisi tänävuonna.. Siinä myös kuva meidän talvesta 2015.

Tässä vielä kuva meistä vuosi sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti