keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ilmoitusluontoista asiaa!

Ehei, ei todellakaan mitään negatiivista!


Arvatkaapa kuka pääsee kirjottamaan A:sta kohta valtakirjaa?

Joo siis näinhän siinä pääsi käymään. Pikaselitys: itse hevosesta mun ei tarvitse maksaa mitään. Joka kk multa lähtee 100e tallipaikkaan. Kyllä mulla aikaa on rahaa kerätä joka kuukausi ton verran. Ei puhuta tästä asiasta vielä tän enempää,

Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa sen tapaturman jälkeen ajamassa Allulla. Varustaessa oli jo ihmeellisen rauhallisen olonen hevonen. Muutaman kerran takanen heilahti kärryjä kohti siinä mielessä että ei muuten lähetä mihinkää lenkille. Lähin sit sen kanssa kiertämään tallin kerran ja katoin et oliko se ihan ok. No joo ei vielä mitään ongelmia. Sit pääsin pellolleja annoin sen eka kävellä yhden kierroksen pellon ymoäri. Hevonen vieläkin ihan ok. Sit annoin sen ravata ja en oo ikinä ennen ajanu niin pahasti ohjalle painavalla hevosella. Oli kädet lähellä puutua kun joutu pidättämään niin paljo. Muutaman kierroksen jälkeen se oli jo vähän rauhallisempi, mutta edelleen paino jonkun verran ohjalle. Käännyin pellon toisessa päässä tallia kohti, nii A vähä innostu ja rikko ravin sellaselle jännän hitaalle laukalle :D Ei kai siinä jarruttelin takasi raviin ja sit jatkettiin.

Nyt seuraavana viikonloppuna lauantaina Aksu vaihtaa tallia halvempaan ja parempaan. Nyt kenttä löytyy kauempaa mutta on paremmat ajomaastot, koska kyseessä siis pienimuotoinen "raviyksityistalli". Siitä lisää sitten ensi keskiviikkoma! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti