maanantai 19. syyskuuta 2016

Estekisat 11.9.

Kaikki kuvat C.mpvilen.kuvat.

Tässä postauksessa kerron vähän estekisoista parin viikon takaa. Eli menin kisoissa siis Harmilla 60&70cm ja Pummilla 50cm. Aloitetaan vaikka Pummista.

Pummi oli verkassa aika laiska, yritin tehdä paljon temponmuutoksia, mutta ne ei hirveästi auttanut. Hypättiin verkassa kolmea eri estettä, ristikkoa, pystyä ja muuria. Otin kolme hyppyä jokaiselle esteelle. P oli esteilläkin aika laiska, mutta parempi. Menin Pummilla meidän verkkaryhmästä kolmantena.


Pummi oli radalla ihan kiva. Ei mikään superhyvä, mutta ei silti huonokaan. Vähän laiska, mutta liikkui eteen jotenkin. Rata oli helppo ja voinkin sen teille tähän yrittää piirtää.

Tossa nyt jos saatte jotain selvää.
Eli ensin ihan perus pysty, jossa oli johteet, Pummi tuli sen ihan hyvin. Sitten tultiin linjalle, Pummi otti siihen n.6-7 askelta, ihan tarkalleen en muista. Siitä muurille, väritin muurin hieman paksummaksi, P vähän katseli sitä, mutta ei tullut mitään ongelmaa sen kanssa. Muurin jälkeen pitkä tie vitoselle, joka oli okseri, se meni ilman mitään ongelmaa. Sen jälkeen enää 6 ja 7 jotka oli molemmat helppoja pystyjä.Pummin luokan jälkeen mulla oli reilu tunti aikaa laittaa Harmi. Harmi oli verkassa jo aika reipas, mutta hyppäsi hyvin kaikki. Muurille ei löydetty paikkaa kunnolla, mutta Harmi selvitti sen asian hienosti, ja noista muuri kuvista näkyykin että oon jäänyt vähän jälkeen. 60cm oli sama rata kun 50cm, joten rataa ei tarvinnut kävellä uudestaan. Harmi oli radalla reipas, kaikki esteet meni hienosti yli. En jää tähän selittelemään enempää, joten näätte heti kuvia.

Tässä tämä kuva missä jäin jälkeen aika paljonkin.

70cmssä oli eri rata josta voin yrittää piirtää teille taas kuvan.

Jos Harmi oli 60cm reipas niin 70cm se kuumu ihan kunnolla. Ykköselle Harmi tuli ihan hyvin. Kakkonen oli okseri jonka vieressä oli kukkia, joten sitä oli ihan pakko vähän tuijottaa. Siitä päästiin silti yli. Kolmonen oli taas okseri joka meni superisti. 4,5 ja 6 meni ihan hyvin. Kutosen jälkeen menin kierroksen kentän ympäri ennen seiskaa, eikä se oikeastaan jäänyt haittaamaan, koska kisat olivat vaan harjoituskisat. Menin siis kokonaisen kierroksen kentän ympäri ennen 7, koska Harmi lähti niin lujaa. Seuraavaksi oli viimeinen este joka oli ihan vaan perus pysty.
Paras<3
Kiitos jos jaksoitte lukea koko postauksen, vaikka eihän tässä paljoa tekstiä ollutkaan:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti