maanantai 15. elokuuta 2016

Vähän tulevaa ja mennyttä

Viime viikolla en julkaissut mitään postausta, koska ei ollut oikeastaan mitään mistä kirjottaisin, eikä edes ollut motivaatiotakaan, enkä halua julkaista huonoa postausta vaan mielummin jätän tekemättä.
No kuitenkin tässä postauksessa keroon vähän mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan.

Pari viikkoa sitten hypättiin Lotan kanssa H&P. Lotta meni Harmilla josta on erillinen postaus. Minä Pummilla, mutta pikkusiskoni Ellenkin meni ponilla hetken.Mun piti mennä estekisoihin Harmilla 28.7, mutta se sitten peruuntuikin koska mun piti mennä mummulaan. 


Harmin rupi on parantunut tosi hyvin. Tässä kuvassa ruvessa on rasvaa ja kuvakin on aika vanha, joten rupi on parantunut tuosta kyllä vielä lisää.


Ollaan siirrytty nyt Harmin kanssa micklemeihin nyt ainakin esteillä ja maastossa. Katsotaan mitä tehdään koulupuolella.


Molemmat ponit on ollut nyt lähiaikoina vähintään kerran viikossa tunnilla, joten ponien ratsastus on vähentynyt parilla kertaa.


Tänään ponit oli taas tunnilla, mutta menin sen jälkeen vielä Harmilla maastoon kaverini Oonan kanssa. 

Ja nyt kerron mitä tulee tapahtumaan:

19.8. Mennään Tuuriin Miljoonahevoseen. Lotta ratsastaa siellä Akulla ja minä menen mukaan. Tullaan sunnuntaina kotiin.

25.8. Menen Harmilla kisoihin. Hyppään sillä 50 ja 70cm.


Yritän nyt syksyn mittaan alkaa ratsastamaan molemmilla poneilla joka päivä, ja muutenkin molemmat pääsee kunnon laihdutuskuurille.

Kesällä en ollut yksissäkään kisoissa, joten talvella toivottavasti päästään enemmän kisoihin, vaikka tänä talvena ei käytössä olekkaan maneesia jossa voisi treenata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti