keskiviikko 31. elokuuta 2016

Taas täällä!

Heii pitkästä aikaa. Aksun kanssa on tapahtunut pieni tapaturma mutta ei siitä sen enempää vaikka se montaa todennäköisesti kiinnostaa. Sanokaa kommenteissa jos haluatte tuosta kuulla jotain lisää.

Tulevaisuuden suunnitelmat näyttävät pelottavilta. Moni ei varmaan tiennytkään, että A on minun ja siskoni puoliksi. Tähän on kumminkin ehkä tapahtumassa muutos. Tänään sain siskolta soiton. Siinä hän kertoi että haluaisi myydä A:n osuuden minulle. Siinä sitten itkin epätoivosta ja onnesta. Tietenkin aion ostaa Allun kokonaan itselleni mikäli se vain on aivan mahdollista. Eli voi olla että vain minun nimeni on pian papereissa. Mua pelottaa ihan hurjasti. mutta samalla tekis mieli itkeä onneasta. Tunteiden vuoristorataa tää on...

Mun sisko sano suurinpiirtein näillä sanoilla:"Mä haluun, että Aksulla on hyvä olla. Sä osaat ja uskallat tehdä sen kanssa paljon enemmän kun minä. Mä en pysty hypätä sillä ja silleen. Toki aina pystyn juoksuttaan sen sillon kun sä et kerkee. Hei sisko, sä oot vahva ja pärjäät sen kanssa paremmin kun minä. Mä lupaan auttaa!"

Mutta tästä puhutaan myöhemmin lisää :)

Suunnitelmia on vielä sen verran, että nyt tulevana lauantaina lähden kopilla A:n kanssa Ylivieskan radalle. Sieltä tulossa jonkunlaista kuvamateriaalia ja ehkä videotakin! Nyt alan postailee taas ahkerammin ! :)

1 kommentti: