maanantai 29. elokuuta 2016

Suunnitelmien muutos ja kysymyspostaus

Viime postauksessani mainitsinkin että menen 25.8. kisoihin, mutta se sitten peruuntuikin, koska ilmat olivat niin huonot, että kisat peruttiin. Harmittihan se vähän koska Harmi oli mennyt esteillä niin hyvin. Joka tapauksessa seuraavat kisat on 11.9. jossa menen ainakin 70cm, ehkä myös 80cm, riippuu miten meillä menee ja onko se järkevää.

2013
Olen siirtynyt Harmin kanssa kokonaan micklemeille, koska poni menee niillä huomattavasti paremmin. Kun viime postauksessani sanoin että "Ollaan siirrytty nyt Harmin kanssa micklemeihin nyt ainakin esteillä ja maastossa." kokeilin vielä kerran "normaaleja" suitsia. No sen ratsastuskerran päätin vaihtaa kokonaan micklemeihin. Se päätyi hyväksi valinnaksi, koska H on huomattavasti paljon parempi niillä.


Menen Harmilla 2.9. estetunnille, ja toivotaan että siitä on apua kisoihin. Niinkun juuri kerroin, menen kisoissa ehkä 80cm, ja toivottavasti lopullinen päätös tulee estetunnin jälkeen. Menen siis meidän naapuriin tunnille. Niinkun monta kertaa oelenkin sanonut. meidän naapurissa on ratsastuskoulu, jossa käymme välillä tunneilla. 

Ajattelin pitää kysymyspostauksen, jos kysymyksiä tulee riittävästi, eli nyt saa laittaa kysymyksiä minun heppaelämään liittyen tämän postauksen alle! Seuraavassa postauksessa kerronkin sitten miten estetunti meni. Tästä postauksesta tulikin vain tälläinen lyhyt pieni selostuspostaus. 

2013
3 kommenttia:

 1. Miksi alotit harrastamaan ratsastusta?
  Minä vuonna aloit harrastaa ratsastusta?
  Mikä saa sinut jatkamaan ratsastusta niiden vaikeiden päivien jälkeen? Esim poni on ollut täysi pelle?
  Minä vuonna ostitte Pummin sulle?
  Minkälainen olisi sun unelmien hevonen/poni?
  Oot sanonut aika monessa postauksessa että Harmi vähän juoksee. Mitä vinkkejä antaisit jollekkin jonka poni on vaikea saada rentoutumaan, ja juoksee varsinkin esteillä ja laukan jälkeen paljon?
  nimi merkillä:Juoksevan ponin omistaja

  VastaaPoista
 2. Oletko käynyt koulukisoissa?
  Mitä tavoitteita sulla on Pummin ja Harmin kanssa tälle hallikaudelle?
  Ratsastatko muita poneja kun Pummia ja Harmia?

  VastaaPoista
 3. Mitä odotat eniten hallikaudelta?
  Hevonen vai poni?
  Esteet vai koulu?
  Käytkö valmennuksissa tai tunneilla?Kellä?
  Tässä nyt muutama kysymys:)

  VastaaPoista