tiistai 26. heinäkuuta 2016

Viimeinen Sarin tunti

Tänään olin viimeisellä Sarin tunnilla. Menin matulla viimeistä kertaa.

Tallille mennessä lämpötila hipoi 27 astetta joten ajatuskin tunnista kuulosti karmivalta idealta. Kuitenkin olin kerrankin ajoissa jossain mikä oli suuri ihme, Matu oli edeltävällä tunnilla joten siinä ei ollut laittamista.
    Aloitettiin tuttuun tapaan alkukäynneillä, Matu oli laiskahko ratsastaa.
Ensimmäinen tehtävä oli pienennetyllä alueella joka kulmassa tötteröt, joiden ulkopuolelta tehtiin pieni etuosäkännös käynnissä. Tämän jälkeen otettiin ravia pitkät osat.
Vaihdoin suuntaa ja jatkoimme samaa toiseen suuntaan. Seuraavana jätettiin käännöset pois ja tehtiin huolelliset kulmat pitkät sivut laukaten. Myös laukkailimme ympyrällä ja otettiin ravia. Valitettavasti minulla ei ollut kuvaajaa, jonka vuoksi kuvia ei tänään saatu.

Sain tossa hetki sitten kuulla hyviä uutisia, kun talli saakin uuden sitä jatkavan omistajan ja se vaihtaa nimensä Illen talliksi. Pidän viikon tauon tunneista ja seuraavana tiistaina jatkuu uusissa merkeissä. Ajattelin myös muutamat tunnit käydä kylämäen tallilla.2 kommenttia:

  1. Kiva blogi teillä. :) Liityin lukijaksi. Jos kiinnostaa käykäähän kurkkaamassa mun blogi. elamaataallapain.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla että pidät :) käyn katsomassa!

    VastaaPoista