perjantai 29. heinäkuuta 2016

Lyhyt postaus

Heippa!

Tänään oli siis mun postausvuoro, niinkuin yleensäkin perjantaisin. Mulla ei ollut mitään varsinaista postausaihetta tälle päivälle ja nyt kun oon rippileirillä, niin en pääse kauheasti kuviakaan laittamaan tänne joukkoon. Päätin nyt kuitenkin kertoa viime ratsastuksista Kustilla ja Rafalla.


Kusti:

Kustilla en hirveästi ehtinyt tällä- tai viimeviikolla menemään, kun tiistaina saavuin tänne leirille. Kuitenkin harjoiteltiin vähän väistöjä maastakäsin ja vieressä juoksemista. Tehtiin siis niin, että siirsin Kustin viereen ja käskin nostamaan ravin, jonka jälkeen juostiin edestakaisin laidunta. Ehdin myös ainakin kerran ratsastamaan Kustin, jolloin mentiin vain riimulla ja narulla ilman satulaa tallin tietä edestakaisin kaikissa askellajeissa. Kusti oli todella kiva ratsastaa ja meni rentona. Mulla on jo nyt kova ikävä Kustia!

Rafael:

Menin siis vaan kerran Rafalla ennen leiriä. Tarkoituksena oli alunperin hypätä jumppasarjaa, mutta kun asteet nousivat sinne 25, niin päätin vain mennä maastoon. Oltiin siellä n. 30-40min. Se oli meidän eka maasto kahdestaan! Ravailtiin vähän ja nostettiin kumpikin laukka kotiinpäin. Lopuksi kiipeiltiin metsissä ja mentiin kotiin, jonka jälkeen pesin Rafan. Kävin viemässä sen laitumelle, mutta kun poika alkoikin seuraamaan mua siellä, niin juostiin yhdessä Rafan laumakavereiden luokse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti