perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kuulumisia Raisiosta

Heippa!

Pahoittelen todella paljon sitä, kun multa jäi viimeviikkoinen postaus tekemättä. Korvaan ton postauksen sitten tälläviikolla tai ensviikolla.

Tämä postaus menee siispä Rafan ja Kustin kuulumisiin.

Kusti:
Ollaan nyt treenailtu koulua, esteet on sitten jäänyt vähemmälle, mutta pari hyppyä otettiin alkuviikosta ilman satulaa. Ollaan myös tehty maastakäsin juttuja ja treenailtu sitä pohkeenväistöä. Mitään kummempaa kerrottavaa ei ole. Oon nyt myös töissä tuolla tallilla ja siivoilen siellä pihaa ja tallia, joka pestään pian läpikotaisin talvea varten. Sain myös tietää, että saadaan ehkä jatkossa kenttä käyttöön. Kaiken lisäksi Kustin laumassa elävä lämppäritamma saa syksyllä varsan! Mikäli sieltä tulee tamma, niin se jätetään tuonne tallille, mutta mikäli sieltä tulee ori, niin se luultavasti joudutaan myymään, koska Kusti ei suostu ottamaan laumaansa oreja tai ruunia.


ps. anteeksi kuvien laatu! Molemmat ovat tänviikon maanantailta.

Rafael:
Ollaan nyt treenailtu pääasiassa vain esteitä + sitä, että Rafa liikkuu itse eteenpäin eikä pelleile. Nyt on mennyt ihan hyvin. Tehtiin keskiviikkona meidän hyppyennätys, 80cm. Jätetään korkeushyppy nyt hetkeksi siihen ja aletaan treenailemaan jumppasarjoja yms. Sitten jatketaan taas. Tosta meidän ekasta 80cm esteestä lisää. Eli siis hypättiin ekaks vaikeemmassa suunnassa kavalettia ja kun siihen osui askeleet hyvin, niin hypättiin 70cm estettä muutaman kerran. Rafa oli todella innoissaan ja hyppääminen oli mukavaa ja helppoa. Nostettiin sitten este vielä 80cm ja hypättiin sitä helpommassa suunnassa. Ekaks tuli kielto, mutta se oli täysin mun oma vika, koska itse en ollut täysin varma sen hyppäämisestä ja ns. jätin hevosen yksin hyppäämään, joten tietysti nuori hevonen perääntyi siinä vaiheessa. Ryhdistäydyin sitten ja lähestyttiin estettä ravissa. Katsoin paikan tarkkaan ja katsoin, etten jää jälkeen hypyssä enkä jää suuhun kiinni. Rafa hyppäsi hyvin ja tultiin sitten muutama kerta vielä laukassa. Rafael oli superinnoissaan ja ylitti tuonkin kunnon ilmavaralla korvat tötteröllä.

 Tuo kuvakulma saa esteen näyttämään kovin pieneltä, mutta tässä näkyy esteen oikea korkeus.

Voi miten innoissaan pieni oli ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti