maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kahlailua ponien kanssa

Lähes koko viimeviikko on ollut ainakin meilläpäin tosi lämmin, ja vaikka onkin ihanaa kun on lämmintä, itse en tykkää hirveästi ratsastaa kovin kuumalla säällä, jonka takia ollaankin uitettu aika paljon poneja selästä. Oikeestaan enemmänkin ollaan kahlailtu, koska ei olla uitu tänä vuonna kunnolla heppojen kanssa kertaakaan.

Puh ja Pummi
26.6  Kävin kahlaamassa Lotan ja meijän kaverin Oonan kanssa. Lotta oli Akulla, Oona sen omalla ponilla Empulla, ja mä Pummilla. Ei käyty kovin syvällä. Meijän naapurissa asuu metsästäjä jolla on koira, ja ne oli tietysti uimassa samaan aikaan. No se koira luuli sitten että ponit oli jotain hirviä ja alko hirveesti haukkumaan. Ponit sitä sitten ihmetteli jonkun aikaa ja kun tämä koira sitten lähti omistajansa kanssa pois, mentiin takasin järveen. Ei siis ehditty olemaan järvessä kovin kauaa, kun Pummi sieltä jo ekana hyppäs pois.

26.6 Ratsastettiin ihan kunnollakin

29.6 Emppu ja Pummi
29.6 Oltiin taas kahlailemassa samalla porukalla, mutta tällä kertaa Lotta olikin yhdellä Puh-ponilla. Meillä oli myös kamera mukana, joten saatte vähän uittokuvia. Kuitenkin mentiin paljon syvemmälle kun viimeksi, ja oltiin myös paljon kauemmin.

Pummi
Loppuviikosta tulikin sitten sateet, jolloin ei viitsitty mennä uittamaan. Ettei postauksesta tulisi liian lyhyt, laitan vielä läjän viime viikolla otettuja kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti