maanantai 6. kesäkuuta 2016

Traikun kyydissä

Elikkä kerron nyt sunnuntain harjoituskisoista, joissa olimme Kustin kanssa. Kyseessä oli siis koulukisat.

Kisat eivät menneet niin hyvin kuin oli suunnitelmissa, mutta lähdettiin kuitenkin hyvillä mielin kotiin. Saatiin Paulan kanssa Kusti helposti traikkuun ja kaikki meni siltä osin hyvin. Kusti oli kovin jännittynyt kisapaikalla, joka johtui varmasti suurimmaksi osaksi ihmisten määrästä. Poika käveli kovin jännittyneesti ja alkoi peitsaamaan. Lämmittelyssä Kusti alkoi jo rentoutumaan ja pärskimään ja jätti peitsaamisen pois, mutta kun vaihdettiin kenttää kisakenttään, niin sama rumba alkoi taas. Laukat kuitenkin nousivat ja rata meni oikein, joten olen tyytyväinen.Jokainen luokkaan osallistuva sai keltaisen ruusukkeen ja suklaapatukan ja sellaiset tuli meidänkin mukaamme ^-^

Tähän loppuun lisään tuomarin kommentit mulle:
- Sulla on selvä kouluratsastajan vartalo. Sun ehdottomasti kannattais jatkaa kisaamista, mutta ehkä eri hevosella. Teillä on selvästi joku yhteys, mut toi hevonen saattaa käydä sulle tylsäks. Ratsastajassa ei ollut vikaa, päinvastoin.

Entinen ratsastuksenopettajani kehotti meitä tulemaan vielä syksyllä uudestaan. Kyllä se heppa tosta pian alkaa tottumaan isompien tallien hälinään! Viimeistään sitten leirillä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti