keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Mun heppaviikko

Ajattelin kertoo vähän tällasta tekstiä mun noin viikosta heppojen parissa. Tämä teksti sisältää myös omaa muuta elämääni vähäsen!

4.6-  Oli mun ala-asteen viimeinen päivä. Olihan se ehkä vähän haikeeta jättää toi mutta ei kyllä haittaa. Todistuksesta sen verran, että viimeksi KA oli 8.6 ja nykyään 8.7. Kaikista seiskalle menevistä tehtiin kanoottilaulun sävelmillä oma laulu. Mun oli muistaakseni " Iidalle hepat on se paras juttu, kannukseen ain ratsaille joutunee" kiitos kaikille ala-asteelaisille.  Nyt vaan kohti ylä-astetta positiivisin mielin!
Sain alakoululaisita ihan huikeen kortin minusta ja aksusta! :3
 
8.6. Mulla ja A:lla oli Paulan tunti. Paula pitää myös rats.tunteja Muhosella. Mentiin sateesta huolimatta puomitreeniä. Treeni oli ihan ok Aksun kannalta vaikka laukassa sitä on vielä hiukan hankala kääntää. Ja olkaa hyvä, alhaalla mahtava piirros treenistä xD
 
Seuraava päivä josta muistan yhtään mitään
11.6 Menin A:lla ekaa kertaa rats.vyöllä. Oli ihan ok mutta ite olin kipee kun silmätulehdus. Ratsastessa Aksu oli aika villi, ja ravia pakko työstää vielä ilman satulaa koska se on kamalaa :D
 
12.6 Oli maailman parhaimman Jennin rippijuhlat! Oli huikee meininki ja tuli otettuu paljon yhteiskuvia, mutta niitähän mä en tähän laita :D Voilepäkakkuu, musiikkia, kuvia..
     Kävin myös ratsastamassa Aksun erittäin kevyesti kentällä. Menin askellajit läpi. Olin kentällä samaan aikaan tallin tamman ja sen varsan kanssa. Maijan ja Herkuleksen.
 
13.6. Olin Jennin kans tallilla. Hypättiin Aksun kans ja oon ehkä maailman ylpein siitä! 75cm ylitty helposti. Oottakaa vaan kun näätte ne kuvat. Monesti mentiin ohi, mutta hyviä hyppyjä tuli valtavasti! Seuraavat kuvat ottanut Jenni Vesisenaho.

Näyttääkin erittäin lupaavalta tämä laiska hevonen

"Jos en loikkaa en myöskään pääse yli!"
Ai omituinen hyppytyyli.. ei yhtään!

Repeen aina kun nään tän... tultiin pikkasen pohjaan xD Onneksi A korjaa tilanteen
Takajalka mitä teet?

 

"Lupaatko jos loikkaan että pääsen yli??"


Pesin höppänän :3


"Äiti, haittaako jos loimi on vähän vinossa??"
 
Heitelkääs alas kysymyksiä minuun ja/tai Aksuun liittyen! Jos tarpeeksi kysymyksiä, tulossa kysymyspostaus.
 

 

2 kommenttia:

 1. Hauskoja noi hyppykuvat :D

  Tässä muutama kysymys:

  Kuinka kauan oot harrastanut ratsastusta?
  Mikä on ollut paras kokemus hevosten kanssa?
  Pahin tippumisesi?
  Millaisia tavoitteita sulla on ratsastuksen suhteen?
  Hevoset vai ponit?
  Miksi juuri Aksu?


  http://time-of-dreams.blogspot.fi

  VastaaPoista