keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Lauantain estetunti ja kisat

Olin lauantaina 18.6 tunnilla poikkeuksellisesti tulevien kisojen vuoksi. Treenasimme muutaman esteen, sillä viime hyppelyistä on tovi kulunut. Ratsukseni sain Matun.
      Tunti meni yllättävän hyvin. Matu oli hämäävän virkeä, liikkui pohkeesta eteenpäin, päinvastoin kun ennen sitä on saanut patistaa liikkeelle. Tehtiin alkuverkkoja, joissa oli mm. puomeja ympyrällä, erinäköistä kahdeksikkoa ja lopuksi menimme "omiin" päätyihin laukkaamaan. Tämän jälkeen hypättiin pientä rataa. Lopuksi kun muut olivat jo hypänneet, oli minun vuoro treenata aavistuksen korkeampia esteitä, joita kisoissakin tulisin hyppäämään. Tunti meni siis hyvin.

Sunnuntaina 19.6 Oli kisapäivä. Tuttu kipristely aamulla jännityksestä, ai että. Tutut kilpailuhousut ja paidat päälle ja aamulla aikaisin tallille. Aamu oli positiivisen virkeä, vaikka inhotti kesälomalla herätä jo puoli kahdeksalta. Laitoin ponin valmiiksi, kävelin kentälle ja opettelin ensimmäisen radan heti. Olin ensimmäisessä verkkaryhmässä ja voi luoja miten laiska poni oli. En saanut kunnolla pohkeita läpi. Rata oli itsessään kuitenkin puhdas ja saatiin pinkkivalkoinen ruusuke. Toinen verryttely oli vielä huonompi. Matu sekoili eikä toiminut laisinkaan halutulla tavalla. Verkassa oli jo 3 kieltoa ja tiesin sen koituvan hylkyyn. No radalla, ensimmäisellä esteellä tuli jo hylky. Sen ylipäärstyämme tuli seuraava hylky. Tämän jälkeen kolmas hylky ja kokonaan ulos. Päätin että en enää koskaan mene matulla estekisoihin, en ikinä. Sen verran jäi ärsyttämään koko homma. Alhaalla kuitenkin muutama kuva.
 Kisoista on vain kyseinen kuva, sillä julkaisukelpoista materiaalia ei löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti