perjantai 10. kesäkuuta 2016

Hyppytreenit

Heippa! Tälläkertaa postauksen aiheena on suokeilla hyppiminen, sillä oltiin kaverin kanssa torstaina hyppäämässä Kustilla ja Leenulla. Kuvia tulee paljon, joten varautukaa siihen!

Hypittiin siis 9.6 ekaa kertaa Kustin ja Leenun kanssa kunnon estetolpilla. Tehtiin siis aluksi ristikko ja sen viereen 60cm pysty. Alkulämmittelyiden jälkeen siirryttiin hyppäämään ristikkoa ensin ravissa ja sitten laukassa, jonka jälkeen taas siirryttiin pystyyn. Itse hyppäsin siis Kustilla ja lopuksi otin pari hyppyä Leenulla.

Kusti sättäsi aika paljon alkuun, mutta loppuapäin se parani. Kusti oli ihan innoissaan esteistä ja lähti esteelle välillä jo ennen kun pyysin. Poika kuumui aika nopeasti, mutta hän kuunteli kuitenkin hienosti. Tässävaiheessa siis nousin Leenun selkään ja kokeilin vähän silläkin tätä estettä.Hyppäämisen jälkeen siivottiin esteet ja annettiin hikisille ratsuille ruisleivät. Mentiin vielä syöttelemään kumpaakin riimulla ja narulla ja kuvien taustalla näkyvät lämppärit tulivat mukaan ;)


(en tosiaan koskaan ratsasta ilman kypärää, mutta tämän päähänpiston iskiessä en ehtinyt hakea kypärää, pahoittelut siitä.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti