keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vanha minä ja hevoset

Tänään kerron siitä, millainen olen ollut ennen hevosten kanssa. Tässä postauksessa on vähän hevosia hevosurani varrelta. Tosin postaukseen ei tarttunut kuin muutama kuva, koska enempää ei ole tuulut näpsittyä. Kirjoitan jokaisesta hevosesta lyhyen "Esittelypätkän"


Aloitetaan vaikka Rosa's Boysta. Tutummin Rossi, on nuori nyt 6-vuotias Amerikan lämminveriruuna. Kun se oli vielä mun tädillä niin ajoin ja hoidin sitä.
I. CR V Eight
E. La Vie En Rose


Lämminveri tamma Scilla Crown. Vieläkin tätini omistuksessa. Ajan aina silloin tällöin tällä tammalla. Scilla vaan kuumuu aika herkästi kärryjen edessä, joten ei ole raveissa käytetty. Nyt 7- vuotias
I. Tag The Devil (Orikuvastosta)
E. Karif Crown


Twist Prunella. Viisivuotias Amerikan lämminverinen. Ukin omistuksessa. Ukki treenaa nuorta oria lähtöihin. Voittosumma tällä hetkellä 2 555e. Olen sekä hoitanut, että ajanut tällä muutaman kerran. Ihan mukava hevonen, sellanen perus ravuri.
I. CR V Eight (Sukua Rossille)
E. Zaza Zucchero


Keeper's Family. Toinen ukin juoksijoista. Nyt 9-vuotias ruuna. Voittosumma 9 325e. Lukaa olen ajanut jonkun aikaa aina kun saan siihen mahdollisuuden. Kumminkin aika harvoin koska hevonen Etelä-Suomessa. Kiva ajaa, painaa jonkun verran ohjille. Yksi elämän tärkeimmistä hevosista.
I. Keepitinthefamily
E. V.G. Prisilla Joe (Prisilla oli ukin omistuksessa)


Keep it Crown. Elämäni tärkein. Amerikkalainen. Olisi tällä hetkellä 9. Mutta täytyi lopettaa jalkavaivojen takia 2014. Tätä ratsastin sekä ajoin monta vuotta. Tärkein kumppani joka mulla oli.
I. Keepitinthefamily (Lukan veli)
E. V.G. Prisilla Joe

Loppuun vielä pari vanhaa kuvaa A:sta

Aksu samana päivänä meille tullessaan. Hyihyi kuinka laiha ja lihakseton. Ravilihakset paistaa vaan läpi. C. Äiti

Ehkä kuukauden meillä olleena. Kuten edelliseen kuvaan voi verrata, tässä lihakset alkaneet vaihtua ratsulihaksiin.

Muistaakseni 3 päivää meillä olleena. Tästä taas näkee nuo kamalat ravilihakset.

Viisi päivää meillä olleena.

Mulle sais kommenttikenttään ehdotella postausehdotuksia!
 

2 kommenttia:

  1. Ihania heppoja♥ montako omaa heppaa sulla on ja onks teil oma talli ?

    VastaaPoista