lauantai 7. toukokuuta 2016

Suunnitelmia pojan kanssa

Nyt olisi vähän lyhyemmän postauksen vuoro. Ajattelin siis kertoa vähän mun ja Kustin tulevaisuuden suunnitelmista, joita ei nyt ihan hirveästi ole, mutta enköhän mä jotain saa kirjoitettua!

1. Kisakauden aloitus
Tosiaan. Olemme hieman jäljessä tämän kisakauden aloittamisen kanssa, mutta jos nyt ei mitään hirveää alamäkeä tule, niin suuntaamme ensimmäisiin kisoihimme, jotka taisivat olla 5.6, jos en ihan väärin muista. Kyseessä on siis koulukisat ja ajattelimme mennä joko HeC tai HeD luokkaan riippuen siitä, miten Kusti suostuu vieraalla tallilla menemään. Kusti on kyllä niin hieno poika, että uskon kyllä, että se suostuu menemään ihan nätisti. Oikeaa laukkaa pitää vielä treenata ennen kisoja, mutta eiköhän sekin siihen mennessä hoidu.

2. Kesäleiri
Tätä odotan jo niin kovasti! Päästään koko viikoksi valvovan silmän alle treenailemaan koulua ja esteitä! Ihanaa päästä syventämään meidän luottamusta ihan vieraalle tallille ja ekaa kertaa ihan oikeille tunneille! Otetaan tästä viikosta kaikki irti ja treenaillaan tosiaan vain tunneilla koulua ja esteitä, vaikka voisimmekin mennä maastotunnille tai esim. leikkitunnille.

3. Pohkeenväistön opettelu
Nyt on jäänyt vähän vaiheeseen tämä väistöjen opettelu, mutta nyt aloitamme kunnolla harjoittelemaan sitä. Toivottavasti leiriin mennessä Kusti osaisi käynnissä väistöt. :) Väistöt auttaisivat varmasti takaosan mukaansaamisessa, joka on ollut nyt vähän hakusessa.

Tuossa siis nyt nuo tämän hetken suurimmat tavoitteet/odotuksenaiheet. Kisat ja leiri jännittävät jo nyt! :D

Tähän loppuun vielä pari hassua kuvaa ihan alkuvuodesta.

2 kommenttia:

 1. Teillä on tosi kiva blogi, voiko joku teistä tehä vaikka videopostauksia tallilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Kiitos todella paljon :) Mulla on yksi videopostaus youtubekanavallani, löydät sen nimellä ''kavio sydämessä''. :)

   Poista