perjantai 20. toukokuuta 2016

Q&A

Sain siis kysymyksiä facebookin Ratsastajat -ryhmästä, ja nyt olis tarkotuksena vastailla kysymyksiin.

Minkä ikäinen Kusti on ja mitkä ovat hänen vanhempiensa nimet?
- Kusti on syntynyt 2011 kesällä, eli hän on vielä 4-vuotias, mutta ratsastusleirillä poika täyttää 5v. i. Tähti-Vokker ja e. Suvi-Leimu.

Tavoitteita?
- Juuri nyt suurimpana tavoitteenani on saada Kustista hieno ratsu. Toki tavoite on vielä kaukainen, mutta se on itselleni se tämänhetkinen maali.

Unelmaheppa?
- Kustihan on tällähetkellä se oma unelmani, mutta jos saisin nyt vain muovata jonkun hevosen itselleni, niin se olisi varmaankin tämänlainen;
Suokkiori, tummanrautias, pitkä ja paksu harja, säkä n. 170cm, tasoltaan n. HeA re. 110cm-120cm. Luonteeltaan luotettava ja eteenpäinpyrkivä. Yhden ihmisen hevonen.

Kivoin heppamuisto?
 - En oikeastaan osaa sanoa.. Hyviä muistoja on niin paljon, mutta paras oli ehkä toinen uittokertani tai ensimmäiset maastoesteet upeissa maisemissa. Molemmat olivat viimevuonna, eli 2015. 

Pahin heppamuisto?
- Mulla ei ole niin kamalia heppamuistoja, eikä mieleen tule kyllä mitään juuri nyt. Ehkä kuitenkin se, kun mursin käteni 2012.

Minkä tasoisena pidät itseäsi?
- Olen tasoltani n. HeB, mutta HeA jututkin menee. Sulkutaivutus on ollut itselleni hieman hankala, enkä kyllä ole sitä päässytkään enempiä treenailemaan, mutta eiköhän sekin jossainvaiheessa mene.

Jos sulla olisi oma hevonen, olisiko se kengättä, kuolaimetta tmv?
- Luultavasti pitäisin sitä kengättä, jos vain olisi mahdollisuus. Kuolaimetta ei varmaankaan oltaisi kokoajan, mutta ainakin kerran viikossa mentäis kuolaimetta.

Raskasrakenteisemmat vai sirommat + perustelut? 
- Hankala kysymys... Mieluummin kuitenkin ehkä sirommat, mutten osaa kunnolla perustella miksi. Jotenkin vain tykkään ratsastaa sirommilla hevosilla, riippuen tietysti yksilöstä + mulle on vain jäänyt sellainen mielikuva, että sirommilla pystyy menemään ns. tavoitteellisemmin ja jotenkin ne on sinne selkään ''ylväämmän'' tuntuisia. Olen taas huono kuvailemaan, anteeksi.

Tykkäätkö ratsastaa este- vai koulusatulalla, jos ei saa valita yleispenkkiä?
- Itse rakastan koulupenkkejä! Niillä on tultu hypättyäkin paljon, joten kyllä varmaankin ottaisin ensin koulusatulan ja sitten vasta estesatulan, jossei tosiaan yleissatulaa voisi valita.

Kuinka monet ratsastushousut sulla on ja minkä värisiä ne ovat?
- Yhteensä neljät. Yhdet mustat, ruskeat, puna-valko-ruuudulliset ja ruskeat ruudulliset.

Lempi hevosvarustekauppa & merkki?
- Tykkään ite eniten Suomen ratsutarvikeliikkeestä ja netissä Horzesta. Lempimerkkiä ei ole :)

Kiitos kysyjille!  
Nyt saisi tosiaan taas ehdotella aihetta ensipostaukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti