perjantai 27. toukokuuta 2016

Hyppyjä auringonpaisteessa

Hyppäsin nyt 23.5. eli maanantaina Rafaelilla kentällä. Ulkona oli todella lämmintä, n. 22 astetta, joten Rafael oli laiskahkolla päällä.


Rafaelilla oli uudet suitset ja myös uudet kuolaimet. Sillä oli ennen ollut perus kolmipalat, mutta nyt sillä oli paksut nivelet. En tiennyt kuolaintenvaihdon syytä, mutta niillä sitten menin.


Aloitettiin siis perus taivuttelulla. Rafa oli todella jäykkä kumpaankin suuntaan ja aluksi se oli täysin pohkeita vasten. Jonkun ajan päästä kun olin taivutellut sitä kunnolla ravissa ja käynnissä ja tehnyt siirtymisiä, niin poika tuntui jo ihan hyvältä ratsastaa.

Aloitettiin hyppääminen ravissa. Se ei meinannut ollenkaan sujua, kun poika ei edes yrittänyt hypätä ja kaikki yritykset näyttivät tältä:


Kävin nappaamassa raipan ja ryhdyin jämäkäksi. Aluksi poika ei suostunut menemään kulman kautta esteelle, vaan oikaisi kunnolla, joten ratsastimme ensin kulman kunnolla, sitten otettiin ravi ja siitä laukka. Nyt alkoi tulemaankin hyviä hyppyjä, mitä nyt välillä lähdettiin liian kaukaa ja välillä Rafael päätti, ettei hypätäkään oikeasta kohdasta, vaan vähän myöhemmin. Loppua kohden Rafael alkoi ihan kunnolla imemään esteelle ja sitä oli paljon mukavampi ratsastaa silloin. Ja joo, hyppäsin tosiaan koulupenkillä... :D

Lopuksi mentiin maastoon ja käytiin kahlailemassa. Rafael ja Hugo heittelivät vettä kilpaa ja Rafaelilla oli todella hauskaa kaapiessaan vettä. :D

Kesäkuu ja osittain myös heinäkuu menee nyt pelkästään Kustin kanssa treenailuun, eli Rafaelia ei tule näkymään hetkeen täällä. Itse odotan jo kovasti tulevaa ratsastusleiriä! Päästään ekaa kertaa Kustin kanssa tunnille + maneesiin! Kokeillaan varmaankin myös bankettia, kun sellainen siellä tallilla on. Teen varmaan jonkun postauksen leiriltä sekä videona, että kuvina ja tekstinä tänne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti