keskiviikko 11. toukokuuta 2016

1.5 koulukisat

Kaikki postauksen kuvat: Jenni Vesisenaho

Kaikille tiedoksi, että näihin kisoihin lähdettiin sillä, että haetaan kokemusta ja hyvää mieltä. Olihan nä,ä A:n ekat ratsukisat ikinä!

Aamu starttaa kuudelta. Aamutallin vuoro. Ruokkimaan neljä hevosta, ja alkaa omaa harjailemaan. Aioin Aadan kans liikuttaa Aksun aamusta ennen kisoja, jottei se radoilla olis ihan mahdoton. Sillähän syöminen kestää niin kauan, että kerkeää vaikka mitä siinä ajassa tehä :D

Kun se sai syötyä, nii otin Aksun käytävälle ja aloin sitä harjata. Ei se edes kovin likanen ollu, vaikka oli tallissa ollu koko yön. Putsasin sen kunnolla, koska kisat alkoi kymmeneltä. Pakko oli laittaa martingaalit. Joskus 08.45 Heppa kuntoon ja eikun kentälle vähäksi aikaa pyörii.

Skipataan nyt se verkka. Joskus ysin aikaan alko tulla muutakin porukkaa tallille. Muutama muukin lämpönen oli joukossa. Pieniä kisaajia tutuilla poneilla, ja ex-vuokriksellani. Oli kisojen aikana ponilla ihana nähdä muutama tyytyväinen,reipas kisaaja. Aikaisemmin itsekkin kisasin ponilla yhdet ulkopuoliset koulukisat.

Aada lähti kentälle pyöriin, ja muutama pieni "pukki" sieltä tuli, mutta heppa oli ihan ok kokoajan. Katsojia mukana oli yllättävän paljon. Toki A vähän katsoi yleisöä, mutta pian huomasikin, ettei kukaan sitä aijo ihan heti syödä :D

Aada starttas raviohjelman vikana. Kävin hakee sen pellolta, koska jonkun piti kävellä joka ratsukon vieressä kentälle asti. Aadan rata oli tosi hyvä. A meni kokoajan sentään oikeinpäin. Palkintojen jaossa kaikki palkittiin.

Jaon jälkeen hyppäsin itse Aksun selkään ja menin kentälle muiden HeC luokkalaisten kans pyörii. Samassa luokassa oli A,lämpönen, ja kaks suokkia. Verkassa Aksu oli ihan ok. Yhden pikkupukin se heitti, koska itsellä oli liian kova käsi.

Starttasin ekana. Yksi erityisen nolo tilanne... Aksu heitti ihan valtavan pukin ennen rataa tuomareiden edessä... Älä lue tätä jos et halua kuulla kiroilua. Tietenkin mun suusta kuului: " Voi vittu nyt sun kanssas!" Joo en tiedä mitä tapahtui :D Koko loppurata oli ihan hyvä. Yhdessä kulmassa teki vaan ihan jäätävän käännöksen..

Tässäkin luokassa vielä kaikki palkittiin. Saan olla ponskuun tosi tyytyväinen. Toki pistemäärä näistä käännöksistä vähän laski. Pisteitä oli 113. Saatiin sentään 2 seiskaa pöytäkirjaan :D
Loppuun vielä muutama kiva kuva mun luokasta!
Huhhuh mikä kamala könötys...

Ihan kiva
Kevennys, muuten ois tosi kiva. Ja hiukan liian kova käsi. 
 Paljon ponskille kiitoksia!
 
Tätä kuvaa meikä rakastaa ! <3
 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköstä menoo ja onnee uusiin kilpailuihin !♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pajon! Tsemppiä ja onnea kyllä tuleviinkin kisoihin tarvitaan .. :D

      Poista