maanantai 11. huhtikuuta 2016

Turhaa köpöttelyä

Tää postaus sisältää perjantain ja sunnuntain ratsastuksista jtn höpöttelyä.  Suurin osa kuvista on vanhoja.

Perjantai: Menin tallille joskus neljän aikaan iltapäivästä. Menin oikeestaan vaan äitin kans, koska halusin jonkun mukaan kattomaan Aksun lohjennutta kaviota. Oli tarkotuksen ahypätä ihan pientä ristikkoa, koska kenttä oli vihdoin ihan sula, lukuunottamatta muutamaa vesilätäkköä.

A oli jätetty talliin, koska tallinomistaja piti rats.tuntia yhelle tytölle. Karsinaa en oikeesti jaksanu siivota ollenkaan, joten jätin sen tallinomistaja, Jossen hoiviin. Riimu päähän ja käytävälle. Kiva, kun A:n korvat hipoo matalan tallin kattoo :D  Aksulla on kupeessakiva haava, jota se vähänaristi, ja protestoi harjaamista hännän huiskautuksilla :D

Jätin A:n varusteet päällä talliin oottamaan, kun ite menin kasaamaan sen yhden pienen risikon kentälle. Kasasin sen R kirjaimen kohdalle,mutta jätin kumminkin kentän aidan ja esteen välille rakoa, jotta mun ahtaanpaikan kammoinen hevonen juuri ja juuri mahtuisi sieltä välistä.

Lähin ratsastamaan, ja nousin kentällä selkääm. A pysyy nyt ihan hyvin paikallaan, jos joku on nousemassa selkään. Kiristin vyötä kahdella reiällä, ja lähin oikeeseen kierrokseen vapain ohjin käyntiä.
 
Aksu oli ihan kiva ratsastaa, ennenku se tiputti mut :D Oli lähössä jo esteelle, mutta A päättikin kieltää joten tipahin samantien.. Ja tipuin kyllä toisenkin kerran... Samanlailla, mutta sain itteni heilautettua selkään takasi, mutta heilahin vähä liian paljo ja tipuin toiselle puolelle :D

Purin ponolta varusteet ja heitin sen ulos sen jälkeen kun seoli saanu eka talloo mun päältä.. toin sitä sisälle, ja se säikähti. Potkas mua akilesjänteeseen. Ei kai siinä, kotona vaan jalkaan side.

Sunnuntai: Menin Aadan kans tallille. Oli pakko vihdoin ekaa kertaa ees jotenki harjotella koulukisoihin. Menin vaa Kaikki askellajit läpi ja se oli siinä. Loppuun A kuumu ihan järjettömän paljo. Se nosti laukan, mutta laukkas paikallaan :D  Ihan kamala istua siellä selässä.

Loimitin Aksun, koska se oli aika märkä, kuumumisen takia. Kengittäjä tulikin sen jälkeen lyhentämään sen kavioita, ja vaihtamaan kesäkengät alle. Heti piti tarhaan päästä uusia popoja testaamaan.
Tää kuva on sunnuntailta.
Kiitos Mirella Pitkäkoski :D
 
Joskus kauan sitten
 
 
Talvella
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti