lauantai 23. huhtikuuta 2016

Torstain estetunti

Olin torstaina estetunnilla. Tiesin etukäteen, että menen Matulla. Sunnuntaina on kisat ja hieman jännään jo miten mahtaa mennä. 

Tunti alkoi tietysti käynnillä. Matu oli ollut ennen minun tuntiani jo yhdellä tunnilla. Se testaili muutaman kerran, kunnes hoksasi että kuka siellä kyydissä mahtaakaan olla. Yllätyin, sillä pitkään se ei jaksanut testailla. 
   
  Otin ohjat käteen ja irtauduin urasta. Tein pysähdyksiä ja pieniä temponvaihteluita ravissa. Tämän jälkeen tehtävänä oli kahdeksikko jossa molemmilla puoliskoilla oli maapuomit, suunnanvaihto -kohdassa keskellä oli kavaletti. Vasen kierros oli jotenkin hankalahko ratsastaa kun tuntui että poni puskee pohjetta vastaan. 


Suuria esteitä ne ei ollut, jotain about 30-40cm. Alettiin ottamaan muutamia hyppyjä molempiin suuntiin, jonka jälkeen piti hypätä rataa. Mentiin 3 esteen rataa eri järjestyksissä. Tunnilla oli lisäkseni 2 muuta henkilöä, jotka eivät ymmärtääkseni olleet paljoa hypänneet. 

 
   Lopputunnista siis minulle nostettiin about arviolta 60-70cm esteet.

 Pari kieltoa tuli oman jännityksen takia, mutta selvittiin niistä  kuitenkin, enkä pudonnut. Lopuksi otettiin loppu käynnit ja ravit. Jäi ihan mahtava fiilis tästä tunnista, innolla odottaen viikonlopun kisoja. 

Pahoittelen kuvien laatua.
2 kommenttia:

  1. Ois kiva kun jossain näkyisi postausvuorot selkeästi :)! Kiva blogi. Toivottavasti teillä innostus jatkuu eikä blogi lopu vielä hetkeen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkaillaan postausvuoroja vielä jotenkin niin sitten voidaan laittaa näkyville, kiitos vinkistä. Kiva kun tykkäät:)

      Poista