perjantai 8. huhtikuuta 2016

Perjantain hölläilyä

Lähdin tänään melkein suoraan koulusta Auraan ratsastamaan. Kenttä oli osittain ok. Löytyi kohtia joissa tuntui että hevosen kaviot uppoavat 20cm maan syvyyksiin. Testasin myös samalla uuden uutukaisia ratsastushanskoja, jotka loppujenlopuksi osottautui erittäin hyvin pitäviksi.
      Menin hakemaan Sievän ja hoidin sen kuntoon. Tunnilla oli mielestäni paljon ihmisiä ja se häiritsi suunnattomasti. Aloitettiin kävelemällä ja aloin tekemään voltteja. Sievä oli kankea oikeaan kierrokseen ja se puski lavalla eteenpäin.
      Seuraava tehtävä oli herätellä heppoja kavalettien ja puomien kanssa, joista minulla ei valitettavasti ole kuvia. Siinä huomasin jo että käynti alkoi huomattavasti kiihtyä. Tein puolipidätteitä ja asetuksia molempiin suuntiin. Sekin oli jo hankalaa. Tänään taisi olla huonompi päivä ainakin itselläni. Alettiin ravailemaan. Ravissa myös hain tasaista tuntumaa suuhun, sekä tein edelleen taivutuksia sekä pienimuotoista temponmuuttelua. Sain väistellä pienempiä poneja.
       Tämän jälkeen menin omalle ympyrälle toiseen päätyyn. Määränä oli laukata, mutta ei oikein huvittanut ja olin jo aivan sitä mieltä että lopettaisin keskenkaiken. Laukkaaminen oli hankalaa, sillä minulla oli liian voimakas tuntuma suuhun ja Sievä ei pitänyt siitä. Niimpä se protestoi muutamalla pillastumisella. Itseäni jännitti ympyrän kurakohdat. Naurattaa näin jälkiäteen ajateltuna. Sain muutamat laukat nostettua molepiin suuntiin ja hengissä selvittiin, vaikka välillä sai hengitystä pidätellä oman jänistyksen takia. Lopputunnista äiti kuvasi hetken kun sade lakkasi.

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Ootko tehny millä muokkausohjelmalla bannerin? Tosio kiva! ♡

  evenhevospaivakirja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tehnyt bannerin ja picmonkeylla tehty! Kiitos:)

   Poista