maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kerrontaa

En ole saanut nyt vähään aikaan taaskaan uusia kuvia A:sta. Mietin, kun Laura kerran alkoi tarinoimaan vanhoista hepoista, niin miksen minäkin.. Mutta voisin ensin kertoa mitä uutta A on saanut. ehkä ensi mun postausvuorolla tulee vanhoista vuoksahevosista...

Ruokia se on saanut normaalin mineraalisäkin, suolakiven ja rypsiöljyä.
     A onnistui rikkomaan sen uuden Dyon riimun kun hyppäs pystyyn... Eli roskiin sekin. Joten Aada osti sille uuden riimun. Normaali ei-turvalta avattava vaaleansinenen Saarisen autosta, ylivieskan raveista.
     Sieltä mukaan tarttui myös Lamicelin nappisuojat. Hintaa niillä ei pahasti ollut, koska nappisuojista 50euroa oli aika vähän. Oli pakko ottaa ruskeat, koska mustia ei tietenkään ollut.
     3vk sitten se sai myös Aadan ostamana Kärkkäiseltä valkoisen kisahuovan. Ihan normaali, koristeeton huopa.

Tiedän, todella epätarkka, ja netistä lainattu
 

Riimu oli vaan joku tämmönen ja isompi
Tämmönen suolakivi ja kuvan teline on Biltemasta.
 

Itse sain vihdoin postista tulleet jutut käyttöön.Valkoiset rats.housut ja mustat saappaat.
   Ostin myös kärkkäiseltä uudet, väliaikaiset rats.hanskat.


2vk sitten perjantaina A oli ihan ok. ratsastaa. Tipuin kylläkin 2 kertaa :D En jaksa siitä selittää muuta, kun omia mokia oli. Onnistuin uudet saappaat heti tippuessa likaamaan. Ja sain kaviosta akilesjänteeseen.. Vieläkin jalka vähän turvoksissa ja kipeä. A kiirehti talliin, kun säikähti äitiä. Kapeasta oviaukosta oli hankala tulla, joten sainkin kaviosta nilkkaan. Ei naurattanu, eikä naurata hirveesti nytkään. Mutta ihansama kaikkea sattuu ja tapahtuu.

Launtaina en kerennyt, enkä kyllä ois jalan puolesta voinutkaan mennä tallílle. Joten päätin että sunnuntaina mennään aamusta Aadan kanssa yhessä.

A oli sunnuntaina ihan ok. Tehtiin oikeen kunnon koulurääkki. Hauskaa oli. Lopuksi laukoissa oli tosi tahmea ja kamala. Se vaan kuumuu nollasta sataan muutamissa laukkapätkissä. Lähtee paikallaan, piaffia muistuttavissa liikkeissä ylöspäin. Siinä sitten treenaamista, koska ei kai niihin koulukisoihinkaan ole enää kovinkaan pitkä aika...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti