torstai 31. maaliskuuta 2016

Hyppyjä Kustilla

Menin eilen eli keskiviikkona tallille. Suunnitelmissa oli, että menisimme maastoon hyppäämään, sillä pellot olivat kovin vetisiä. 


Tallilla oli siivous käynnissä, kun tallin yksi lämppäri oli loukannut takajalkansa, niin hänelle jouduttiin laittamaan oma karsina. Kaikki hevoset olivat ihan kuraisia ja jouduttiin kaverin kanssa puunaamaan Kustia yhdessä. Pöly lensi ja me melkein tukehduimme Kustin karvoihin, jotka lentelivät viileän tuulen mukana kasvoillemme. 


Kun Kusti oli valmis (tai niin valmis kuin sellainen kuramöykky voi olla) niin lähdimme matkaan.
Ravailimme sorateillä vähän edestakaisin ja kun olimme parit laukatkin ehtineet ottamaan, aloitimme hyppäämisen isommilla ojilla. Niitä oli kiva hypätä, ainakin omasta mielestäni (Kustin mielestä oli liian rankkaa hyppiä edestakaisin.)

Meni hetki, ennen kuin löysimme hyvän tien hyppäämiselle. Alkoi olla jo niin sumuista ja vähän pimeämpää, niin kuvista tuli heilahtaneita ja siksi en niitä laitakaan tähän (paitsi yhden hyppykuvan laitoin, pahoittelen tosiaan sen laatua.) Este oli kasattu kahdesta auton renkaasta ja puomista ja se oli n. 60cm korkuinen. Se oli kahden puun välissä ja Kusti kuumui muutaman hypyn jälkeen. Esteen jälkeen oli vähän hankaluuksia saada poika pysähtymään, mutta tapaturmilta vältyttiin. Kusti kuumui niin paljon, että oli pakko mennä vähän rauhoittelemaan sitä metsään. Käveltiin edestakaisin siellä ja etsittiin jotain kivaa polkua. Kun Kusti vähän rauhoittui, suuntasimme pois metsästä ja rakensimme uuden esteen puomista ja jostain roinasta, mitä löysimme siitä läheltä. Tämäkin este oli n. 60cm. Tätä oli helpompi hypätä ja itse pidin siitä enemmän.


Lopuksi menin vielä käynnissä tukkien yli ja hyppäsin vielä laukassa yhden kavaletin. Kusti oli jo melko hikinen, joten treeni taisi olla ihan hyvä. Siivottiin vielä ja lähdettiin tallille.


Talliin oli syntynyt myös kaksi mustaa karitsaa. Ne olivat kyllä niiin söpöjä ♡


Kirjoittaja:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti